Beoordelingen van Go Asian Ede

Recente recensies van Go Asian Ede

5 sterren na 25 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was precies op tijd en de noodles, yakitori en loempia’s waren nog prima op temperatuur en erg lekker!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, altijd lekker. Bezorging precies op gevraagde tijd.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en uitstekend van smaak

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wachttijd van anderhalf uur was te lang. Eten was verder prima en bezorger maakte netjes zijn excuses over de lange wachttijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! Goede prijs kwaliteitsverhouding

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima, goed warm, geen fouten in de bestelling, het wachten waard.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te vroeg kwam het eten. Mijn man was nog niet eens thuis

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgers zijn altijd enorm vriendelijk, alleen is de bestteling deze en de vorige keer vrij laat gekomen. De vorige keer was het een half uur later dan dat graag hadden gewild en als wens hadden aangegeven. Dat was best lastig met 2 jonge kids die trek hadden. Gisteren hadden we rond 18u besteld voor zo snel mogelijk en kwam de bestelling na half acht. Dat vonden we best lang duren, ondanks dat we begrip hebben voor de drukte.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaak bij jullie en we zijn erg tevreden over de maaltijden.. Normaal gesproken is de bezorging ook prima maar deze keer was een van de bakjes omgevallen en was de saus eruit gelopen. Dat was wel een kliederboel.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend zoals gewoonlijk

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen via de website en super snelle bezorging. Maar het allerbelangrijkste: heerlijk eten!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

héérlijk vers en altijd weer verrassende groente. lekker warm bij aankomst bezorger. altijd vriendelijk en goede service.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect dat je nu ook half broccoli rijst en half gewone rijst kan kiezen. Altijd snelle bezorging.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers voedsel, snel geleverd en nog lekker warm ondanks levering naar Lunteren.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom weer heerlijk! Het eten was goed warm en heerlijk vers. Onze klei e kids van 1 en bijna 3 smullen er ook van.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker wok gerecht met verse groenten en goede kip. Alles zelf gemaakt. Makkelijk te bestellen en het wordt gratis thuis bezorgd bij bedragen boven 12,50. Je wordt op de hoogte gebracht wanneer je bestelling bezorgd wordt.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten namens team van Maxstein bedankt:)

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds lekker!! Het is hier thuis feest als we noodles bij jullie halen.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, goed warm en goed van smaak. Waren alleen vergeten bij 1 product de paprika toe te voegen.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend en snel bezorgd

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!